Messingist päikesekell koos kompassiga Urania propitia H45

Messingist päikesekell koos kompassiga Urania propitia H45

Esitleme kaunist kompassiga päikesekella – Urania Propitia mudelit. Toode on valmistatud messingist. Kaunid renessanss-stiilis kaunistused annavad sellele kompassiga kellale ainulaadse iseloomu. Maria Cunitzi ja esimese naise – astronoomi, teose Urania propitia looja – mälestuseks pühendatud kompass – juurdepääsetav astronoomia. Toode on pakendatud kaunisse kinkekarpi, millel on kate.

See toode on suurepärane kingitus kallimale. Sobib suurepäraselt elegantse kontori või elutoa kaunistuseks. See lisab igale interjöörile ainulaadse iseloomu. Ja kui sa kunagi ära eksid, aitab kompass sul õige tee leida!

Mõõdud:

· Kõrgus 2,8 cm

· Mõõdud 8,4cm

Maria Kunic (Cunitz, Cunitia) oli 17. sajandil Alam-Sileesias Wołówis sündinud astronoom. Tema suurim töö on Urania Propitia – “juurdepääsetav astronoomia”, milles ta lahendas “Kepleri probleemi” ja asetas Veenuse faaside efemeriidid. See teos ilmus kahes keeles: saksa ja ladina keeles ning jagatud 23 peatükiks. Sellel on 500 lehekülge. Selles redigeeris Maria Kunic Kepleri astronoomilisi tabeleid uuesti, parandas neid, tegi täiendusi ja lihtsustas, kasutades meetodit, mis jätab logaritmid välja. See töö sisaldab ka uudsust, milleks on Veenuse faaside efemeriid.

133,99 

Tootekood: h45 Kategooriad: ,

Garanteeritud turvaline tasumine