Retro maailmakaardi kordustrükk John Speed 1651 M1651

Retro maailmakaardi kordustrükk – John Speed 1651 – M1651

Vintage kaardid on ainulaadne ja huvitav kaunistusvalik, mis lisab igasse ruumi ajalugu ja iseloomu. Need võivad olla ka tähendusrikkad kingitused, kuna need võivad esile kutsuda mälestusi mineviku reisidest või olla inspiratsiooniks tulevastele reisidele. Lisaks on vanaaegsed kaardid sageli kaunilt kujundatud ja võivad olla omaette kunstiteosed.

See John Speedi üliharuldase maailmakaardi kordustrükk, dateeritud 1651. aastal, on kaunistus, mis on täidetud värvide ja pilkupüüdvate elementidega, mida saab tundide kaupa uurida. See oli üks varasemaid ingliskeelseid kaarte.

Kordustrükk on valmistatud suurima hoolega, et see sarnaneks originaalkaardiga. Paberi tekstuur ja värv on mõeldud originaalide trükitud materjali reprodutseerimiseks.

17. sajandi maailmakaart on siiani täis saladusi. Unikaalselt kaunistatud täisvärviline kaart on fantastiline kingitus reisijale, ajaloolasele ja kõigile, kes tunnevad kutset seiklustele. Retromaailmakaart on suurepärane dekoratiivtükk tööruumi, kontorisse või elutuppa, lisades ruumile üleilmse ilme.

Mõõdud: 52 x 39,3 cm

11,39 

Tootekood: m1651 Kategooria:

Garanteeritud turvaline tasumine