Messingist ja puidust liivakell 10 minutit NC2989

Messingist ja puidust liivakell – 10 minutit – NC2989

Tutvustame messingist ja puidust liivakella NC2989 – kauni disainiga ajanäitajat, mis on ühtaegu funktsionaalne ja dekoratiivne. See liivakell on valmistatud kvaliteetsest metallist, klaasist ja mangopuidust, andes sellele ainulaadse ja elegantse välimuse. Liivakell on täidetud musta liivaga, mis annab sellele elegantse ja kaasaegse välimuse. Liivakella valamisaeg on umbes 10 minutit, mistõttu sobib see ideaalselt lühikeste ülesannete ajastamiseks või dekoratiivesemena.

Liivakella ülaosas on liivakella kujutisega graafika ja kiri “Old Sand Watch 1818”, mis annab sellele vintage ja antiikse tunde. Liivakell on asetatud puidust alusele, mis on ühtaegu elegantne ja vastupidav, mis kaitseb liivakella tolmu, kriimustuste ja muude kahjustuste eest. Liivakella mõõtmed on kõrgus 25 cm ja läbimõõt 15 cm, mistõttu on see ideaalne suurus laual või raamaturiiulil kuvamiseks. See oleks suurepärane kingitus kõigile, kes armastavad vintage esemeid ja hindavad ainulaadset ja elegantset ajanäitajat.

Miks see on suurepärane kingitus?

Esiteks on sellel ainulaadne ja elegantne disain, mis ühendab metalli, klaasi ja mangopuidu ilu, et anda sellele ainulaadne ja elegantne välimus, mis täiendab iga sisustusstiili. Teiseks on see funktsionaalne tükk, mida saab kasutada lühikeste ülesannete ajastamiseks, muutes selle kasulikuks kingituseks. Kolmandaks on liivakella ülaosas liivakella kujutisega graafika ja kiri “Old Sand Watch 1818”, mis annab sellele vanaaegse ja antiikse hõngu, muutes selle suurepäraseks vestluseks.

Mõõdud:

Kõrgus 25cm
Läbimõõt 15cm

40,69 

Tootekood: nc2989 Kategooria:

Garanteeritud turvaline tasumine