Jahi rent

Tere tulemast jahtide seikluste maailma! Jahi rent kuni 11- liikmelisele seltskonnale Tallinna lahel algusega Pirita Sadamast või Noblessnerist.  Ükskõik, kas otsite romantilist puhkust kahele, lõbusat sõitmist sõpradega või luksuslikku pidu vee peal, meil on teile sobiv jaht.

Meie jaht on 9.5m pikk. Teile abiks on kapten Dmitri, kes pakub teile esmaklassilist teenindust ja mugavust kogu teie reisi vältel. Saate nautida suurepärast maastikku, päikest ja värsket õhku, lõõgastuda tekil ja nautida mereseiklust, mis jätab teile unustamatu elamuse.

Garanteerime, et iga meie jaht on laitmatus korras ja varustatud kõige vajalikuga teie mugavuse tagamiseks. Saate valida oma eelistustele ja eelarvele kus sadamas võtame teid pardale  ning meie meeskond aitab teil korraldada kõik reisi üksikasjad.

Alustage põnevat mereseiklust meie jahtide tšarterteenusega. Jätke korraldamine meie hooleks ja saate täielikult nautida mereelu vabadust ja luksust. Lisainfo www.merelaine.ee või +37256655144

Põgenege rutiinist ja asuge merele. Pakume Sulle võimalust kogeda tõelise meremehe elu ja tunda end oma jahi omanikuna.

Iga jaht on hoolikalt valitud, et rahuldada meie klientide kõige keerukamaid maitseid ja nõudmisi. Saate valida laia valiku paatide, sealhulgas mootor- ja purjejahtide vahel ning nautida oma seiklusi merel.

Meie kogenud spetsialistide meeskond on alati valmis teid reisi planeerimisel ja korraldamisel aitama. Pakume kohandatud lahendusi, mis vastavad kõigile teie vajadustele ja soovidele. Sa ei pea muretsema navigeerimise, hoolduse ja ohutuse pärast – meie hoolitseme kõige eest, et saaksid jahil veedetud aega täielikult nautida.

Ärge jätke kasutamata võimalust kogeda unustamatuid emotsioone ja luua ainulaadseid mälestusi. Võtke meiega ühendust juba täna, et rentida jaht ja asuda oma unistuste teekonnale. Luba endale luksust ja vabadust, mida meri pakub. Lisainfo www.merelaine.ee või +37256655144

jahi rent

kaatri rent

jahi rent

kaatri rent